Over STERK

Sterk is opgericht door Esther Kuil - van Amersfoort. Esther heeft veel ervaring in boekhouding en administratie. Cijfers zijn echt haar passie. Daarnaast zit het ondernemerschap in haar bloed. Vroeger hadden haar ouders een familiebedrijf waar Esther al op jonge leeftijd heeft geleerd om te ondernemen. Ze deelt graag haar passie en ervaring met andere ondernemers om hen te helpen met hun eigen bedrijf.

Esther heeft de opleiding bedrijfseconomie gevolgd aan de HVA en daardoor heeft ze een brede kijk op het bedrijfsleven. Ze geniet van de uitdaging om orde te scheppen in een financiële chaos. Ook houdt ze van het controleren van cijfers en werkt ze altijd zorgvuldig en accuraat. Wanneer je met Esther samenwerkt, kun je er dus van op aan dat je administratie netjes wordt bijgehouden en dat alle cijfers kloppen. Ook kun je bij haar terecht voor zakelijke tips en adviezen.

Esther is 35 jaar oud en woont bijna haar hele leven al in Wijk aan Zee. In haar vrije tijd wandelt ze graag met haar honden, die je ook vaak bij haar op kantoor kunt vinden. Naast haar eigen bedrijf is ze ook het gezicht achter de nieuwjaarsduik in Wijk aan Zee. Met veel bevlogenheid zorgt ze dat iedereen op 1 januari een frisse duik kan halen.

Wil je graag meer weten over hoe Esther en Sterk je kunnen helpen om je administratie op rolletjes te laten lopen?

Neem contact met ons op!

Links de koffiejuffrouw, rechts het ontvangstcommittee.